Omroep Venlo 09-02-2017 Veel lof voor Valuasmusical Cats

https://omroepvenlo.nl/nieuws/artikel/45006467/veel-lof-voor-valuasmusical-cats

Veel lof voor Valuasmusical Cats

De musical Cats van het Valuascollege krijgt veel waardering in een recensie op de site Musicalnieuws.nl. De recensent noemt de uitvoering ‘indrukwekkend’ en ‘uitermate boeiend’.

Naast het acteren worden ook het orkest, het decor en de choreografie gecomplimenteerd op de landelijke site over musicals. ‘De voorstelling raakt je in het geheel, door een haast professionele mix van orkest, koor, decor, kleding, zang en dans vergeet je geregeld dat je naar ‘slechts’ een schoolmusical kijkt’, aldus de recensent.

Volgens de recensie liet alleen de verstaanbaarheid van de acteurs hier en daar wat te wensen over. Dit werd goedgemaakt door extra scènes waarin het verhaal en de boodschap van de musical worden toegelicht.