Omroep Venlo 05-09-2017 Titanic nieuwe musical Valuascollege

https://omroepvenlo.nl/nieuws/artikel/74640006/titanic-nieuwe-musical-valuascollege

Titanic nieuwe musical Valuascollege

Het Valuascollege brengt in februari 2019 de musical Titanic op de planken in De Maaspoort. Dit najaar zijn de audities.

De school houdt op dinsdag 19 september een informatieavond over de musical. Leerlingen en personeelsleden van de school kunnen zich dan inschrijven voor een rol of een plek in het koor, orkest of ballet. Na een maand van audities wordt eind oktober bekendgemaakt wie welke rol krijgt.

Jeroen Marcelissen is de regisseur van de Valuas-versie van Titanic. De musical wijkt behoorlijk af van de gelijknamige film, waar is ingezoomd op het verhaal van twee passagiers. In de musical is het schip de hoofdpersoon.

Elke twee jaar speelt het Valuascollege een grote musical. Eerder dit jaar was Cats een groot succes.