De Limburger 20-11-2017 Amateur Musical Award voor musical Cats van Valuascollege Venlo

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20171120_00051027/amateur-musical-award-voor-musical-cats-van-valuascollege-venlo

Amateur Musical Award voor musical Cats van Valuascollege Venlo

20-11-2017 om 22:40

De leerlingen van het Valuascollege tijdens de uitreiking van de Amateur Musical Awards in Carré Afbeelding: Amateur Musical Awards/YouTube

In het Koninklijk Theater Carré heeft het Venlose Valuascollege met de musical Cats een Amateur Musical Award voor beste vormgeving/toneelbeeld in de wacht gesleept. De productie was tevens genomineerd voor beste musical drama, maar moest die prijs laten aan Titanic van Het Brabants Muziektheater.

Het Valuascollege stond dit jaar met de musical Cats op de planken van het Venlose Theater De Maaspoort. De productie was al bijzonder omdat De Maaspoort het ongewone besluit nam een voorstelling van de productie te kopen en op te nemen in het reguliere programma van het theater.

Daarmee was al aangegeven dat Cats een bijzondere productie was, het winnen van de award is de kroon op het werk. De school zelf is alweer bezig met de volgende productie. In 2019 brengt het Valuascollege de musical Titanic op de planken.