Omroep Venlo 20-11-2017 Valuasmusical Cats wint award beste toneelbeeld

https://omroepvenlo.nl/nieuws/artikel/86871585/valuasmusical-cats-wint-award-beste-toneelbeeld

Valuasmusical Cats wint award beste toneelbeeld

De musical Cats van het Valuascollege heeft vanavond de Amateur Musical Award voor beste vormgeving/toneelbeeld gewonnen.

De Venlose delegatie kreeg de award uit handen van theaterproducent Fred Boot. Sabrina Crins tekende voor het decor van de schoolmusical, Mieke Arts voor de kleding en Liselotte Kusters-Gijsen voor de choreografie.

Meteen aansluitend aan de uitreiking van de award gaf de cast van de musical een optreden op het gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Cats maakte ook nog kans op de award in de categorie Beste Musical Drama. Die ging naar Titanic van Het Brabants Muziektheater.

Stichting Amateur Musical Nederland reikte de Amateur Musical Awards voor de derde keer uit.