Omroep Venlo 09 september 2018 – 13:26 uur Valuas-leerlingen krijgen masterclass van Pia Douwes

https://omroepvenlo.nl/nieuws/artikel/125934825/valuas-leerlingen-krijgen-masterclass-van-pia-douwes

Valuas-leerlingen krijgen masterclass van Pia Douwes

Musicalster Pia Douwes geeft deze maand nog een masterclass aan leerlingen van het Venlose Valuascollege. De masterclass is een cadeau van Douwes.

Amateur Musical Award
De musical Cats van het Valuascollege won eind vorig jaar een Amateur Musical Award voor beste vormgeving/toneelbeeld. De leerlingen mochten bij de uitreiking een optreden verzorgen op het gala in Carré. Douwes zegde die avond toe een masterclass te komen geven.

Diverse prijzen
De masterclass wordt nu dus verzilverd. Pia Douwes won diverse prijzen voor haar musicalwerk in Nederland en Duitsland. Ze speelt vanaf november de rol van Morticia Addams in de musical The Addams Family.